Advertentie archief | FIGURATIEF RSS feed for this section

€ 1700

Golf

2 losse beelden die samen een golf vormen, het beeld heeft gematteerde en gepolijste vlakken en is gemonteerd op blauwkwarts, deze steen in wederom gemonteerde op een hardstenen sokkel van 10x20x104 cm

Lees meer
€ 195

Vlam klein

Kleine vlam gemonteerd op oranje calciet hoog 33 cm

Lees meer
€ ..

URN (schildersezel)

Deze URN in de vorm van een schildersezel heb ik gemaakt voor mijn overleden vrouw. Mijn vrouw was portrettIst. In het schilderij zit haar as.

Lees meer
€ 750

5 kante rvs vaas

Rvs vaas met bewerkte kanten en gepolijste uitlopers.

Lees meer
€ 1800

De Haand

Dit rvs beeld is ontstaan door een hand en een vogel te combineren, het beeld heeft gematteerde en gepolijste vlakken en is gemonteerd op een granieten sokkel van 12x12x78 cm.

Lees meer
€ 285

Goswin’s. Modele Nu

Deze sculptuur in warme terracottakleur is gekapt uit ’n blok gasbeton van 62x33x20cm en gefixeerd met meerdere lagen acryllak. Ze kan buiten verblijven, maar in de winter niet i.v.m. vorst. Prijs is incl. verpakking en verzendkosten in de Benelux en Frankrijk.

Lees meer
€ 250,

Potvis ‘Pieter Zeeman’

Walvis sculptuur gemaakt van composiet materialen (multiplex). Het geheel staat op een sokkel van basalt steen. Word verkocht met een Certificaat van Echtheid. Whale sculpture made of composite materials. The sculpture stands on a base of basalt stone. Comes with a certificate of authenticity.

Lees meer
€ 245

Goswin’s. “BEKO”

Berenkop 35x25x6cm 12kg. Zoals op ’n foto te zien is staat hij in mijn beeldentuin op een houten zuil van +/- 150 cm hoog. Vanwege transportkosten wordt het sculptuur geleverd zonder zuil, maar incl. verzendkosten in de Benelux en Frankrijk.

Lees meer
€ 265

BloemenTorso

Torso van Styropor en gips. Beschilderd mer acrylverf en afgelakt. Hoogte: 70 cm.

Lees meer
€ 245

Goswin’s Jeune Homme

Deze jonge man 43x20x35cm,5kg,uitgevoerd in gasbeton en gefixeerd met meerdere lagen acryllak zal in menige tuin niet misstaan. Zoals op de foto te zien is kan hij buiten goed verblijven. Alleen in de winter niet i.v.m. vorst. Prijs is incl. verpakking-en verzendkosten. ’n Gedeelte van ...

Lees meer
€ 265

Goswin’s INDA

Indachtig, uitgedrukt in een simpele sculptuur, eenvoudig zonder veel franje. Het beeld +/-50cm hoog, 12kg, is gekapt uit ’n blok gasbeton, verzegeld met polymeer 2 comp.lak. Kan buiten, maar niet wintervast. De prijs is incl. verpakking- en verzendkosten in de Benelux en Frankrijk .

Lees meer
€ 1650

Two Makes One

Beeld hoog 86 cm.

Lees meer