Advertentie archief | € 250 - € 500 Beelden Figuratief RSS feed for this section

€ 285

Goswin’s. Modele Nu

Deze sculptuur in warme terracottakleur is gekapt uit ’n blok gasbeton van 62x33x20cm en gefixeerd met meerdere lagen acryllak. Ze kan buiten verblijven, maar in de winter niet i.v.m. vorst. Prijs is incl. verpakking en verzendkosten in de Benelux en Frankrijk.

Lees meer
€ 250,

Potvis ‘Pieter Zeeman’

Walvis sculptuur gemaakt van composiet materialen (multiplex). Het geheel staat op een sokkel van basalt steen. Word verkocht met een Certificaat van Echtheid. Whale sculpture made of composite materials. The sculpture stands on a base of basalt stone. Comes with a certificate of authenticity.

Lees meer
€ 245

Goswin’s. “BEKO”

Berenkop 35x25x6cm 12kg. Zoals op ’n foto te zien is staat hij in mijn beeldentuin op een houten zuil van +/- 150 cm hoog. Vanwege transportkosten wordt het sculptuur geleverd zonder zuil, maar incl. verzendkosten in de Benelux en Frankrijk.

Lees meer
€ 265

BloemenTorso

Torso van Styropor en gips. Beschilderd mer acrylverf en afgelakt. Hoogte: 70 cm.

Lees meer
€ 245

Goswin’s Jeune Homme

Deze jonge man 43x20x35cm,5kg,uitgevoerd in gasbeton en gefixeerd met meerdere lagen acryllak zal in menige tuin niet misstaan. Zoals op de foto te zien is kan hij buiten goed verblijven. Alleen in de winter niet i.v.m. vorst. Prijs is incl. verpakking-en verzendkosten. ’n Gedeelte van ...

Lees meer
€ 265

Goswin’s INDA

Indachtig, uitgedrukt in een simpele sculptuur, eenvoudig zonder veel franje. Het beeld +/-50cm hoog, 12kg, is gekapt uit ’n blok gasbeton, verzegeld met polymeer 2 comp.lak. Kan buiten, maar niet wintervast. De prijs is incl. verpakking- en verzendkosten in de Benelux en Frankrijk .

Lees meer
€ 250

Beeldje van Francois Colette

Het Beeld stel twee personages voor. Het is een beroving

Lees meer
€ 300

3-Luik Meisjes

In Prijs Verlaagd…! Een complete set van meisjes. Incl lijst passepartou en een ophang systeem. Gelieve op te halen. Particulier. De maten van de lijsten zijn 60×50 cm 50x60cm Nu de set voor €300,00 en ophalen voor 5 februari 2018.

Lees meer
€ 300

AMAJAMAJ Sleeping Stone Autumn

ca. 45 x 25 x 15 cm, veldsteen, graniet, beschilderd met acrylverf (watervast), Collection Sleeping Stones.

Lees meer
€ 375,00

The Floating Lady

The Floating Lady

Lees meer