Advertentie archief | € 500 - € 1.000 RSS feed for this section

€ 825

Koeien op Texel

Origineel olieverf schilderij. Ik schilder veel op de waddeneilanden en toen ik op een middag in de Slufter op Texel stond te schilderen werd ik langzaam van achteren omringd door deze nieuwsgierige koeien. Dit was de aanleiding om dit schilderij te maken. De prijs is inclusief ...

Lees meer
€ 695,

Nieuwsgierig hert met jong

Verlaagd in prijs van 995,– nu voor …………..Nieuwsgierig hert met jong. Pasteus geschilderd met acryl op cotton en afgewerkt met varnish. zijkanten doorgeschilderd, behoeft dus geen omlijsting. Maat 90 x 90 x 4 cm.bezorging/afhalen in overleg..

Lees meer
€ 600,

Drentse heideschapen

Carla de Vries, Drentse heideschapen. Acryl op canvasdoek. Afmeting 80 x 120 cm. Geen lijst nodig. Met dank aan a1949 voor de originele foto.

Lees meer
€ 600

Lepelaar

Olieverf op doek. Afmeting 50×60. Ik bied het schilderij aan inclusief lijst. Zonder lijst mogelijk. Kosten verzending zijn voor de koper.

Lees meer
€ 750

Prachtig groot deerhound schilderij

Prachtig en levensecht schilderij in heldere kleuren geschilderd op doek van één dezelfde deerhound vanuit drie verschillende hoeken geschilderd. Schilderij is in opdracht gemaakt. Afm. breed 124,5 cm x breed 84,5 cm. Voorzien van prachtige donkere lijst welke overeenkomt met de kleuren van het schilderij

Lees meer