Advertentie archief | NATUUR RSS feed for this section

The Fisherman
€ 890

The Fisherman

100×140

Lees meer
KUNSTmrktplaas.nl-Ans-Duin-Mystique discovering
€ 1295

Ans Duin | Mystique discovering

I see my path, but I don’t know where it leads! Gemengde techniek op paneel (mdf). Maat 61 x 61 cm. Inclusief brede luxe lijst goudkleurig/donkerrood decor en is incl. ophangsysteem.

Lees meer
Klaprozen in het veld
€ 300

Klaprozen in het veld

Een andere kijk op deze mooie bloemen. Met veel diepte erin.

Lees meer
Rhythm of life! / Atelieropruiming!
€ 250

Rhythm of life! / Atelieropruiming!

Kleurrijk en sfeervol landschap met bloemen op de voorgrond, pasteus aangezet en afgewerkt met varnish. Incl.ophangwerk. Maat 80 x 80 cm.Nu voor weggeefprijsje! Profiteer van deze koopjes. Ophalen of bezorging in overleg.

Lees meer
Hot sunset.   /Atelieropruiming!
€ 250

Hot sunset. /Atelieropruiming!

Kleurrijk landschap met felrode bloemen dik aangezet in het dromerige landschap. Ik moet mijn atelier leegruimen en veel schilderijen gaan nu voor weggeefprijsjes de deur uit naar een nieuwe eigenaar! Maat 80 x 80 cm., zijkanten doorgeschilderd en incl.ophangwerk. Ophalen of bezorging in overleg.

Lees meer
Abstract tulips /Atelieropruiming!!
€ 250

Abstract tulips /Atelieropruiming!!

Pasteus aangezette bloemen met acryl op linnen en afgewerkt met varnish. 160 cm. x 40 cm. en inclusief ophangwerk, kan zo bij u aan de muur! Ophalen of verzenden/bezorgen in overleg.

Lees meer
Marijke Prins “BerkenBlauw”
€ 425

Marijke Prins “BerkenBlauw”

Berken bomen in een blauw stil landschap waar je in alle rust kunt rondlopen. Geschilderd met kwast en paletmes. Afm 50 x 50 inclusief blank houten baklijst en voorzien van vernislaag.

Lees meer
Marijke Prins “Landschap Lappendeken”
€ 425

Marijke Prins “Landschap Lappendeken”

Landschap als een kleurrijke lappendeken. Afmeting 70 x 70 inclusief houten baklijst en vernislaag.

Lees meer
Marijke Prins “BosBlauw2″
€ 625

Marijke Prins “BosBlauw2″

Bomen geabstraheerd geschilderd met paletmes. 70 x 70 inclusief blank houten baklijst en voorzien van vernislaag.

Lees meer
Marijke Prins “Blue Spring”
€ 495

Marijke Prins “Blue Spring”

Blue Spring is een belofte voor het naderend voorjaar. Doekmaat 70 x 70 ingelijst in blank houten baklijst en voorzien van een vernislaag.

Lees meer
Marijke Prins “BerkenRood”
€ 625

Marijke Prins “BerkenRood”

BerkenRood is gelaagd geschilderd met kwast en paletmes. Het doek 60 x 90 heeft een blank houten baklijst en is afgewerkt met een vernislaag. Je bent welkom in mijn atelier om het doek te komen bekijken!

Lees meer
Tuigage KUNSTmartkplaats.nl ans Duin
€ 395,00..

Tuigage. Verlaagd in prijs!

Zeegezicht gezien door het tuigage van het schip. Maat 80 x 80 x 4 cm., afgewerkt met varnish en incl. ophangsysteem. Bezorging binnen Nederland gratis!

Lees meer
KUNStmarktplaats Ans Duin Weg naar het licht….
€ 395,

Weg naar het licht….

Weg naar het licht….. Not knowing where I’m going, is what inspires me to travel it. Gemengde techniek op linnen. Formaat 100 x 70 cm, in mooie donkere baklijst incl. ophangsysteem. Galerieprijs 795,– Nu voor slechts 395,–. Gratis bezorging in Nederland/Belgie. .

Lees meer
RolandRongenART – Tulipanes
€ 650

RolandRongenART – Tulipanes

Acryl op Canvas afgewerkt met vernis Afmeting schilderij 70 x 100 cm Inclusief lijst en ophangbevestiging Alvast bedankt voor uw interesse Roland Rongen ART & Design Verkooplocatie Alkmaar Mail mij gerust voor een vrijblijvende bezichtiging

Lees meer
Just blue trees
€ 795

Just blue trees

“Just blue trees”, pasteus geschilderd met acryl op linnen. Het linnen gevat in een aluminium frame, het doek is gegarandeerd blijvend strak. Gratis bezorging binnen Nederland.

Lees meer
Oerboom ans duin KUNSTmarktplaats.nl
€ 795

Oerboom/verlaagd in prijs!

Gemengde techniek met acryl op linnen. Boom afgewerkt met giethars waardoor hij als ‘t ware uit het schilderij springt. Maat 90 x 90 cm. Gevat in luxe baklijst zwart met matzilveren rand incl. ophangsysteem. Gratis thuisbezorgd. Galerieprijs € 1195,–.

Lees meer
Voor anker (2.)
€ 695,00

Voor anker (2.)

Voor anker in de avond, mooi sfeervol schilderij in de maat 140 cm. x 50 cm. x 2 cm., zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. Gratis thuisbezorging en 14 dagen proefhangen.

Lees meer
Ans-Duin-Kunstmarktplaats.nl Bij het vallen van de nacht…
€ 495

Bij ‘t vallen van de nacht…Verlaagd in prijs!

Gemengde techniek op schildersdoek. Zijkanten meegeschilderd, kan zonder omlijsting opgehangen worden en incl. ophangsysteem. Maat 70 cm. x 100 cm. Gratis thuisbezorging.

Lees meer
Bos aan het eind v.d.dag Ans Duin KUNSTmarktplaats.nl
€ 1195

Bos aan het eind v.d.dag

Gemengde techniek op linnen. Maat 90 x 90 cm.. Gevat in luxe zwarthouten baklijst met matzilveren rand en incl. ophangsysteem. Gratis thuisbezorgd en 14 dagen proefhangen.

Lees meer
Wuivend riet-KUNSTmarktplaats.nl-Ans-Duin
€ 895,

Wuivend riet. Verlaagd in prijs!

Aanbieding nu 895,– i.p.v. 1195,–..Techniek: acrylic op linnen, gevat in aluminium frame, zijkanten in donkerder kleur geschilderd, kan zonder omlijsting opgehangen worden. Maat 90 x 90 x 4,5 cm. Gratis thuisbezorging.

Lees meer
Three Sunflowers
€ 900

Three Sunflowers

110×80

Lees meer
Elly Maessen  ‘Wings’
€ 700

Elly Maessen – ‘Wings’

Dit schilderij van 104 x 104 cm. inclusief een blankhouten ‘baklijst’ is een sterk uitvergrootte impressie van vlindervleugels. In prijs verlaagd: van € 890 voor € 700. In overleg is ook huurkoop mogelijk.

Lees meer
Zee met golven
€ 500

Zee met golven

Zee met golven. De zee en de lucht zijn met aquarel kleurpotloden gemaakt, de golven met acryl verf. Het is ingelijst in een mooi bewerkt kader. Veertjes op kiezelstrand, geschilderd met acryl verf, ingelijst Natte voetjes, geschilderd met acrylverf, ingelijst in mooi oud kader.

Lees meer
Janneke Rottier  titel “Reflecties nr. 11″
€ 2450

Janneke Rottier titel “Reflecties nr. 11″

schilderij uit de serie reflecties. Formaat 120 x 80 cm. Dit schilderij is hoofdzakelijk ontstaan door gebruik te maken van het paletmes. Kijk voor meer informatie op mijn website.

Lees meer
Zwemmende eend
€ 490

Inge Peeze “Zwemmende eend”

Reflectie van bomen in het water die door de zwemmende eend in beweging wordt gebracht.

Lees meer
Joop-Polder-schilderij-stoel-architectuur
€ 3.250

Joop Polder | Namiddag

In de surrealistische schilderijen van Joop Polder komt vaak een lege stoel voor. Een plek om van de rust te kunnen genieten. Zijn werken zijn ook opgenomen in de kunstcollectie van de Koninklijke familie en het Gemeentemuseum in den Haag. De afmetingen van het ingelijste schilderij zijn: ...

Lees meer
Loes ruland/graveneiland
€ 1000

Loes ruland/graveneiland

dit eiland ligt in het midden van het Warandepark in Helmond. Het doek is : 80 x 100 x 3cm

Lees meer