Expositie “Aanschouwing” bij Galerie Pouloeuff Naarden Vesting

 
Expositie “Aanschouwing” bij Galerie Pouloeuff Naarden Vesting
Expositie “Aanschouwing” bij Galerie Pouloeuff Naarden VestingExpositie “Aanschouwing” bij Galerie Pouloeuff Naarden Vesting

4 jonge kunstenaars exposeren bij Galerie Pouloeuff van 9 september tot en met 5 november 2017.
Probeer vat te krijgen op de realiteit en de tijd via abstracte foto’s en aanschouw hoe betekenis en waarde ontstaan door middel van dubbelgevouwen, vervormde en beklede schilderijen. Fluorescerende en abstracte werken lokken ons uit om ze aan te raken en door naar sieraden te kijken leren we meer over de natuur, en dat niet alleen op een lieflijke manier.

De exposanten:
Roselien Hassing (1993) Haar analoge fotografie is een visueel gevolg van een onderzoek naar tijd. Tijd en de ervaring van tijd. De foto’s zijn opnames van de treinreis Amsterdam – Enschede en vice versa die zij gedurende een half jaar op een vast moment van de dag heeft gemaakt.

Henk-Sjoerd Hinrichs (1993) Abstracte sculpturen die gemaakt zijn van synthetische stoffen en fluor kleuren hebben. Het werk is strak, glanzend, gelaagd en zorgvuldig geconstrueerd. Het werk lokt uit om aangeraakt te worden.

Thomas Rogier Westphal (1990) Schilderijen die erg specifiek en abstract zijn en gemaakt op ondergronden van verschillende materialen. De ondergrond vouwt dubbel, vervormt, verbergt of maakt iets zichtbaar.

Kevin Timmerman (1988) Zijn sieraden zijn geïnspireerd op de natuur. Over wat de dierenwereld aan vernuft in zich heeft. Het leert ons hier anders naar te kijken. En niet alleen op een liefelijke manier.

Advertentie referentie ID: 606599ff4bf0c416

Tags :