Expositie Design

€ 00

Van 13 januari tot en met 4 maart is de expositie ‘Design’ bij Galerie Pouloeuff te zien. In deze expositie presenteren wij designobjecten van negen jonge designers van de Design Academy Eindhoven.

Tijdens de officiële opening op zondag 14 januari is er gelegenheid om de designers persoonlijk te ontmoeten tussen 14.00 en 17.00 uur. Om 15.00 uur zal de opening plaatsvinden en willen wij graag met u proosten op het nieuwe jaar. Tevens zal de Pouloeuff Publieks Award december 2017 worden uitgereikt.

De ontwerpers laten in deze expositie hun eindexamenwerken zien. Zij zijn in 2017 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. De expositie omvat een grote verscheidenheid aan werken. Verschillende meubelstukken met verrassende vormgeving en materiaal gebruik. Fotografie dat van beeld verandert. Hoeden die te lijken veranderen in sculpturen. Servies voor een bijzondere speelse eetervaring. 3D geprinte muziekinstrumenten voor jonge talentjes. Tassen met een bijzondere huid. En keramieken schepsels die aangeven dat falen mag.

Advertentie referentie ID: 8865a36922aa6ca8

Tags :