Expositie Keep an Eye Spacemakers

 

Deze expositie toont het resultaat van een bijzonder kunstproject: Keep an Eye Spacemakers. Gedurende de maand september krijgen vijf jonge kunstenaars een masterclass van beeldend kunstenaar Tanja Smeets. Zij werken van 29 augustus tot en met 29 september samen naar een tentoonstelling toe. De kunstenaars worden uitgedaagd de ruimte van de galerie als hun canvas te beschouwen en aangemoedigd om de grenzen tussen de verschillende artistieke disciplines te doorbreken. Er is veel ruimte voor onderzoek en nieuwe ontwikkelingen. Het werk dat ontstaat zal de ruimte steeds meer overnemen en één grote installatie worden. De deelnemende kunstenaars zijn de Spacemakers in dit project en Galerie Pouoeuff is in deze periode zowel atelier- als presentatieruimte en als zodanig op openingsdagen nog te bezoeken tot en met 29 september. Kom langs om te zien wat er gebeurt en ontstaat!

Het project Spacemakers wordt begeleid door beeldend kunstenaar Tanja Smeets, die zowel nationaal als internationaal werkt aan projecten en installaties in musea, tentoonstellingsruimtes en de publieke ruimte.

De opening van de aansluitende expositie vindt plaats op 30 september van 14.00 tot 17.00 uur. Tanja Smeets zal om 15.00 uur de expositie officieel openen. Ervoor en erna kunt u de kunstenaars ontmoeten en vragen stellen over hun werk. De expositie is na de opening nog te zien tot 4 november.

Advertentie referentie ID: 905b9e71b8d5e73

No Tags