Kunstroute Hoevelaken

 
Kunstroute Hoevelaken

Start aanmeldprocedure deelname Kunstroute 2017

Op zaterdag 23 en zondag 24 september wordt voor de 10de keer Kunstroute Hoevelaken georganiseerd. Het belooft dit weekend een feestelijk gebeuren te worden, met extra activiteiten rond het 10 jarig jubileum. Inmiddels hebben 28 deelnemers zich al aangemeld. U kunt tot uiterlijk 15 mei zich aanmelden om mee te doen via onze website www.kunstroutehoevelaken.nl.
Zoals gebruikelijk kunt u tijdens de Kunstroute uw eigen atelier, huis of tuin openstellen om uw kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen worden uitgenodigd om mee te doen.
Mocht u geen eigen geschikte ruimte hiervoor hebben of van buiten de regio willen deelnemen aan de kunstroute, dan kunt u dit kenbaar maken via het emailadres info@kunstroutehoevelaken.nl. Dan wordt met u gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare gastlocaties.
Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen. Bent u muzikant, dichter, zanger of danser of lid van een toneelclub of koor; de kunstroute staat ook voor uw optreden open!
De kosten voor de inschrijving bedraagt 25 euro (performancekunstenaars zijn vrij van deelnamekosten). Hiervoor krijgt u alle materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd welke nodig zijn voor een geslaagd weekend.
Meer informatie vindt u op
www.facebook.com/KunstrouteHoevelaken.

Advertentie referentie ID: 6695902037b2824c

No Tags