‘Lijnenspel’

 

Van 11 maart tot en met 29 april is de expositie “lijnenspel“ bij Galerie Pouloeuff te zien. In deze expositie presenteren wij kunstwerken van vijf jonge kunstenaars.
Tijdens de officiële opening op zondag 11 maart is er gelegenheid om de kunstenaars persoonlijk te ontmoeten tussen 14.00 en 17.00 uur. Om 15.00 uur zal de opening plaatsvinden. Tevens zal de Pouloeuff Publieks Award februari 2018 worden uitgereikt.

In deze expositie is uiteenlopend werk te zien. Wandobjecten met verrassende vormen van plooien en lijnen. Een balans tussen tweedimensionaal en driedimensionaal werk. Kleurige en speelse miniatuurobjecten die een landschap vormen om te ontsnappen uit de werkelijkheid. Collages van hout en papier, met verstilde beelden uit de online wereld. Fotografie die het straatbeeld weergeeft, met duidelijke contrasten en lijnen. Het werk laat zien dat schoonheid overal te vinden is. Grote donuts waar je op kunt zitten en die een glimlach op je gezicht toveren.

Deelnemende kunstenaars:
Anne-Will Lufting (1992) wandobjecten gevormd en beschilderd vanuit een fascinatie voor plooien, kreukels, kleur en glans.

Ilse van Stokkum (1989) miniatuurobjecten van driedimensionale stapelingen vormen samen een speels en kleurrijk landschap.

Joel Blanco (1991) op de grote donuts kun je zitten, liggen of in het gat kruipen. Het werk zorgt voor tijdelijk plezier.

Nienke Hoed (1993) collages van hout en papier laten geabstraheerde beelden uit het eindeloze online universum zien.

Patrick Dreuning (1991) straatfotografie waarbij lijnen en contrasten elkaar versterken en waar je als een dans door de serie geleid wordt.

Advertentie referentie ID: 4935a8987d6ef1e0

No Tags