workshop marketing en social media

 
workshop marketing en social media

Ondernemerschap komt niet zomaar van de grond. Het vraagt van kunstprofessionals een werkwijze, waarin marketing een grotere rol speelt.
Hoe werf en behoud jij je klanten? Focus is heel belangrijk. Specifiek zijn in wat je wilt, wat je product of dienst is en wat je doelgroep of je markt is. Als jij durft te kiezen, durft te focussen, wordt je boodschap helder en ben je beter vindbaar voor je klanten. En hoe verkoop je dat dan? Dat is de kracht van zelfmarketing! En daar gaan we in 1 dag eens goed mee aan de slag! Natuurlijk behandelen we ook de sociale media.

Resultaat
Aan het eind van de dag heb je voldoende aanknopingspunten om nieuwe strategieën in te zetten en nieuwe producten of klanten aan te gaan. Je hebt een aantrekkelijk marketingplan opgesteld, wat praktisch, inspirerend en werkbaar is.

Voor wie is de workshop bedoeld?
Voor creatieve ondernemers, kunstenaars en musici en voor iedereen die denkt frisse input te kunnen gebruiken om de ondernemersvaardigheden aan te scherpen.

Kosten?
Prijs: € 50 (studerend of tot drie jaar geleden afgestudeerd), € 80 (langer geleden afgestudeerd). Inclusief lunch.

Datum en locatie:
14 september van 10.00 tot 17.00 uur. De workshops worden in kleine groepen van maximaal 10 personen gegeven in Galerie Pouloeuff, Turfpoortstraat 36a, Naarden -Vesting

Inschrijven?
Je kunt je inschrijven voor een workshop door een e-mail te sturen naar keepaneye@spinenweb.nl. Onder vermelding van de workshop die je wil volgen, je naam, contactgegevens en of je studeert of na 2013 bent afgestudeerd. Meer informatie? www.keepaneye.nl

Advertentie referentie ID: 73659a2dd54b511f

No Tags