KUNSTmarktplaats.nl | Over ons

KUNSTmarktplaats.nl, online platform voor beeldende kunst

Via deze website kunnen kunstenaars, particulieren en galerieën hun kunst te koop aanbieden met een minimumprijs van € 250. Daarnaast vind je aan kunst gerelateerde informatie.

Kunst beter vindbaar maken voor de potentiële kunstkoper. Gemakkelijk Online KUNST kopen en verkopen. 

Roger en Ingrid hebben  KUNSTmarktplaats in maart 2017 overgenomen van Antoynette Anema-Hendriks zij heeft in 2014 KUNSTmarktplaats.nl opgericht. Het achterliggende idee om KUNSTmarktplaats.nl op te richten was het totaalaanbod aan kunst beter vindbaar te maken voor de potentiële kunstkoper. Kunst van de kunstenaars, particulieren en galerieën. Internet is daarvoor het ideale medium. Kunst bekijken vanuit je luie stoel, kunst kopen direct van de aanbieder.

Pas wanneer een kunstwerk wordt gezien, kan het worden verkocht

Kunst minder elitair Kunst wordt steeds meer van het grote publiek. Ook de wijze waarop kunst wordt aangeschaft verandert. Tegenwoordig wil de kunstkoper kunst bekijken op een locatie en tijdstip wanneer het hem uitkomt, wellicht ’s avonds lekker op de bank met een glaasje wijn. De kunstkoper wil zich graag goed informeren, is geïnteresseerd in achtergrondinformatie van de kunstenaar en kunstwerken. De tijdrovende kunstbeurzen, markten en fairs zullen nooit helemaal verdwijnen, want dat is natuurlijk een gezellig middagje uit. Hoe gemakkelijk zou het voor de kunstkoper zijn, als hij alle kunst op één website zou kunnen vinden. Gemak voor de kunstenaar/galerie   De kunstenaar sjouwt heel wat af met z’n kunstwerken, van kunstbeurs naar expositie. Helaas ziet hij vaak hetzelfde publiek, de fervente kunstbeursbezoeker. Hij ziet ook veel collega kunstenaars, zelfs mét camera waarmee zij een kiekje maken ter “inspiratie”. Op de opening van een expositie ziet de kunstenaar wéér diezelfde  mensen, goedlachs publiek en altijd in voor babbeltje en een wijntje. Verkoopt een kunstenaar zijn werken daar wel? 

Het kan ook anders, laat online je werk én jezelf zien!

Kies voor KUNSTmarktplaats.nl

Kunstmarktplaats.nl gebruik je om:

  • je kunstwerken te laten zien aan een groot publiek
  • informatie over jezelf als kunstenaar te verschaffen

Waarom kiezen voor KUNSTmarktplaats.nl

  • gebruiksvriendelijk systeem om kunstwerken in de digitale etalage te plaatsen middels advertenties
  • je betaalt uitsluitend een klein bedrag voor het plaatsen van het werk, je betaalt geen commissie
  • De kunstwerken worden gedeeld via sociale media en door SEO omschrijving goed gevonden door Google
  • geïnteresseerde kunstkoper neemt direct contact op met verkoper, je doet de verkoop zelf
  • Alle marketingactiviteiten zijn gericht op de kunstkoper via : magazines, sociale media, beurzen etc.

Wat zijn de kosten voor het aanbieden van kunst?

  • Voor één kunstwerk/advertentie betaal je slechts € 5,00 voor 6 maanden.
  • Heb je meerdere werken aan te bieden? Dan kies je voor een voordelig advertentiepakket waarmee je tot wel 85 % korting krijgt
  • Heb je geen tijd om zelf kunstwerken/advertenties te plaatsen, dan neem je gewoon een advertentiepakket mét plaatsingsservice, dan nemen wij je het werk uit handen. Klik hier voor de advertentiepakketten.

Kunstmarktplaats in de (sociale) media De kunstwerken moeten gezien worden door de potentiële kunstkoper. Daarom worden de kunstwerken gedeeld met de sociale media zoals, Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Alle /advertenties kunstwerken zijn door de kunstkoper of aanbieder direct te delen via de eigen sociale media accounts. KUNSTmarktplaats.nl doet het anders!  Er zijn andere websites waar kunstenaars hun werk kunnen plaatsen, maar deze websites maken reclame om kunstenaars te werven. Kunstmarktplaats.nl doet het anders. De reclame-uitingen zijn vooral gericht op kunstkopers, om de kunstwerken onder de aandacht te brengen van de potentiële kunstkoper.  Klik hier om KUNSTmarktplaats.nl in de media te bekijken Voor de kunstenaar/galerie sturen we eenmaal per 2-3 maanden  een nieuwsbrief met nuttige (verkoop)tips. Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief